April 8th, 2010

Din vremuri imemoriale, fiinţele umane s-au folosit de bijuterii pentru a-şi consolida poziţia lor sau de frumusetea lor. Cele mai vechi bijuterii ştim a fost construita din lemn, os, cochilii de animale marine mici şi pietre. Încetul cu încetul, ca o tehnologie nouă a fost elaborat în vârstă de metal, aceste elemente au început să fie înlocuită de o mai mare varietate de metale omul a învăţat să folosească, până la producţia de alimente a făcut-o pentru a produce instrumente esenţiale, la care omul de timp a început să folosesc materiale mai avansate. Mai târziu, metale fine, cum ar fi argint şi aur au fost descoperite şi pentru că aceste metale sunt uşor de a lucra cu, din cauza plasticitatea lor, au început să fie folosite pentru a face bijuterii.

În oraşul vechi din Ur, preoţii au fost utilizaţi deja bijuterii din aur simplu. Mai târziu, în Egipt, ţara faraonilor, bijuterii a trecut de la a fi doar o ambarcaţiune de a fi transformat într-o artă, şi este în această perioadă că artizanale frumos podoabe de aur fin au fost produse de către meşteri calificaţi şi datorită bijutieri la mai multe tehnici avansate de care au fost dezvoltate. Femeile bijuterii utilizate pentru a spori frumusetea lor şi atât bărbaţii cât şi femeile se purtau ca un semn de drepturi de autor. De asemenea, aceste obiecte de podoabă au fost folosite pentru a diferenţia preoţi şi urmaşii lor. Mai târziu, pe Egipteni a început să folosească diferite pietre pentru a spori frumusetea si valoarea de ornamente. Ei au gasit un fel extrem de rare de sticlă în deşertul din apropiere, precum şi alte pietre preţioase pe care le lustruit pentru a adăuga la frumusetea lor deosebita de bijuterii.

Potrivit celor mai recente descoperiri arheologice, aur, argint şi cupru s-au aliat pentru a face bijuterii anumită perioadă de timp între 3000 şi 2000 î.Hr.. Prin aliere acestor metale, argintărie au fost în măsură să producă mai puternice şi mai durabile de piese de bijuterii, aur şi argint, deoarece numai sunt uşor deformabile şi tind să-şi piardă forma lor originală.

Încă de atunci, de bijuterii a fost folosit în toate civilizaţiile, ori, regiuni şi religii, pentru a conferi prestigiu ornament şi pe cei care-l utilizaţi. În bijuterii timpul nostru nu este utilizată numai pentru a adăuga accent la dulapuri şi să facă declaraţii de stil, dar, de asemenea, pentru a marca ocazii speciale, cum ar fi angajamente şi nunţi, ca un semn de dragoste, apreciere si credinciosie. Şi astăzi, una dintre cele mai rapide bijuterii tendinţele de creştere este introducerea de bijuterii organism, ca un mijloc de infrumusetare a corpului (limba, deget, nas şi inele de burtă, şi alt organism piercing bijuterii).

Bijuterii nu mai este limitat la femei, şi de fapt a fost folosit de către bărbaţi, precum şi în timpul Evului pentru a spori frumusetea lor sau doar să atragă atenţia. Ne putem întoarce utilizarea acestuia, în măsura spate ca Egiptul Antic, Mesopotamia, pre-columbiană America şi Africa tribală, unde oamenii folosit tot felul de stiluri de ornamente. În prezent, toate tipurile de bijuterii, inele, inele de nas, inele sprânceană, şi lanţuri sunt destinate exclusiv pentru bărbaţi ca o modalitate de a adăuga o notă de stil, fashion-show-lor de conştientizare sau să urmeze tendinţele stabilite de celebrităţi.

Lucruri de ţinut minte atunci când alegi bijuterii:

Este esenţial să vă asiguraţi că ce fel de metal este mergi la a fi utilizate într-un piercing. Lucruri de a păstra în minte dacă sunt pielea dumneavoastră este alergic la acest tip de metal sau nu, şi pentru a verifica faptul că bucata de bijuterii utilizate în piercing-ul a fost corect sterilizate şi că piercing-ul în sine se face în împrejurimile steril. oţel chirurgical şi aur sunt metalele cele mai recomandate pentru piercing.

Comments are closed.