April 8th, 2010

Brăţară de argint este un ornament care este cu adevărat peren. Ea a captivat milioane şi este cel mai interesant cum toţi fiecare magazin de bijuterii din lume va pentru a satisface cererea din aceste ornamente de argint. Popularitatea sa o depăşeşte pe cea de ornament mai scumpe ca bangles de aur, de asemenea, şi acest lucru poate datorită faptului că brăţările de argint poate fi purtat de aproape oricine de orice sex şi vârstă. Atât bărbaţii, cât şi femeilor le place să mândriţi-vă cu aceste ornamente atractive încheietura mâinii care vin în diverse stiluri şi modele.

Această brăţară de bijuterii de argint vine într-o revoltă de modele, culori şi modele. În ciuda pietre mai scumpe cum ar fi diamante, rubine si smaralde constatare favoarea bangles cu aur sau cele de platină, este adevărat că pietrele ca topaz, turcoaz, amethysts, Jasper şi-au făcut şi brăţări de argint bangles prea psihedelice. În ceea ce priveşte desenele merge, acestea sunt artizanale în diferite modele de la bun pentru limită de vârstă era pre Hristos design complet nou al lumii de azi.

brăţară de argint vine în diferite tipuri de finisaje. Deci, se poate opta pentru aspect antic în cazul în care suprafaţa este oxidat şi adoptă astfel o nuanţă gri spre negru, sau ar putea lua o finisare lucioasă în cazul în care podoaba straluceste intr-o culoare argintie aldine. Nu este mat, care nu prea este destul de popular in aceste zile şi în timp ce aici nu există nici o nuanta intunecata la ornament de argint, este lustruit şi, prin urmare straluceasca lipseşte. Nu acorde atenţie la depozitarea de ornamente de argint, deoarece în timp ar putea întuneca şi pierde luciul lor şi necesită să fie şlefuite din nou.

Deşi dimensiunea standard pentru bratari bijuterii pentru femei este de 7 inci şi 8 cm pentru barbati, se pot cumpara aceste bratari in aproape orice dimensiune. Nu tineti minte totuşi că în cazul în care tipul de brăţară este o brăţară, nu va fi posibilă creşterea dimensiunii sale şi o altă piesă va trebui să fie făcute. În cazul lanţului ca brăţări, este posibil să adăugaţi o bucată şi de a creşte durata de brăţară iniţiale, de sine pentru a se potrivi o brăţară mai mare. Alte tipuri de bratari de argint sunt făcute în farmec bratari, bratari de tenis, brăţară palmă, etc Unele pot fi cu usurinta ca a alunecat pe o brăţară de aur în timp ce alţii vin cu cleme şi şuruburi, în timp ce alţii vin cu gura deschisa, care pur şi simplu trebuie să fi împins mai aproape împreună purtat o singură dată.

O brăţară de bijuterii de argint pot fi cumpărate în diverse grade de puritate argint. Două procente cele mai frecvente sunt cele 92 de argint sterlină% şi 72% o. Atunci când se efectuează cumpărarea, este crucial ca o întreabă despre puritatea de argint în podoaba şi rezultă că vânzătorul este un un certificat care este dispus să susţină vânzare cu o garanţie scrisă. O brăţară de argint cu siguranta este un must have pentru colecţia de bijuterii dumneavoastră; este fermecător, atractiv şi cu o mare varietate puteţi alege una care scoate în evidenţă personalitatea ta.

Comments are closed.