December 31st, 2009

În comparaţie cu aliaje de aur, argint este un metal mai moale. Aspect negativ de a fi din metal mai moale este că dumneavoastră de bijuterii iese din formă mai uşoară decât bijuterii Karat mare de aur. Pe langa aceasta, de argint, de asemenea, devine zgârieturi foarte usor. Tarnishing este un alt dezavantaj de bijuterii de argint. Dar vă puteţi bucura de bijuterii dumneavoastră pentru o perioadă mai lungă durată de viaţă chiar şi prin luarea în grija de bijuterii dumneavoastră.

Pentru a evita zgarieturile pe bijuterii dumneavoastră ar trebui să păstreze aceste puncte în minte.

· Scoate bijuteriile de argint când te gândeşti că faci ceva de bijuterii în cazul în care dvs. este mergi la a fi freacă împotriva nimic. Asa ca nu purtati bijuterii în timp ce de spălat vase, grădinărit etc

· Nu purta două inele într-un deget sau alături de un alt inel, deoarece va zero şi freca.

· Păstra tu în caseta de bijuterii bijuterii sau cutii cu materialul moale pe margini şi în jurul lor.

· Prin şlefuire bijuterii dumneavoastră, puteţi elimina zgârieturile de lumină.

· Utilizaţi întotdeauna un polonez bun, pentru a masca de bijuterii dumneavoastră.

· For zgârieturi grele, trebuie să consultaţi un bijutier. Nu încercaţi să eliminaţi zgârieturi grele de unul singur.

Dar, pentru a preveni bijuterii de argint de la tarnishing în totalitate, tu trebuie să evite aproape totul în viaţă. Sărurile Body, produse alimentare, uleiuri şi chiar şi aerian poate pierde luciul de argint. Pentru a preveni bijuterii dvs. de la tarnishing nu trebuie să permită produse alimentare, hairsprays şi alte substanţe chimice de la contactarea dvs. de bijuterii. Puteti evita, de asemenea, tarnishing de curăţare devreme. Tu ai la spre magazin de bijuterii dumneavoastră într-un loc de depozitare corespunzătoare. A se păstra bijuterii dumneavoastră în caseta de bijuterii dvs., care ar trebui să fie închise ermetic şi pierde luciul liber. Nu lăsaţi bijuterii dumneavoastră în baie. Întotdeauna se spală de bijuterii cu un detergent. Se usucă-l cu o cârpă moale şi decât freca fără probleme şi în paralel. Pentru curăţarea corespunzătoare a dvs. de bijuterii, haine lustruire argint sunt, de asemenea, disponibile în piaţă. A nu se folosi periuţe de dinţi şi a altor materiale greu de suprafaţă de curatare pentru tine bijuterii. Stofa de argint Proper lustruire, nu vă va costa o suma mare de bani. Dar dacă nu aţi curăţat de bijuterii dvs. pentru o lungă perioadă de timp, atunci este mai bine sa curat de bijuterii cu o perie moale cu apă caldă şi un detergent puternic. Dar, de curăţare incipient de bijuterii este mult mai important pentru că, detergenţi puternici şi perii sunt abrazive. Puteţi merge, de asemenea, pentru a lua lustrul absorbtia benzi sau haine în caseta de bijuterii dvs. pentru a evita tarnishing şi aceste lucrări destul de bun.

Acum-o zi-materialul utilizat în efectuarea de bijuterii este tarnish-rezistent şi acest lucru se poate rezolva problema tarnishing aproape in totalitate. Rodiu bijuterii placat cu argint este un tarnish-bijuterii rezistente. Pe lângă proprietatea sa tarnishing rezistent, acesta oferă, de asemenea strălucească mai mult decât sterline de argint, şi arată frumos cu costume diferite. Dar tarnish-argint liber este, de asemenea, mai scumpă decât argintul obişnuite.

Puteţi utiliza sub formă de pastă şi soluţii, care sunt disponibile în magazinele de hardware, dar nu amintesc că, în timpul trece s-ar putea produce zgârieturi pe bijuterii. Deci, intotdeauna folosesc aceste produse chimice cumpătat. Pentru a păstra bijuterii dvs. să său de vârf, duceţi-l la bijutier de slefuire si lustruit ocazional. Pur şi simplu puteţi evita orice deteriorare a bijuterii de argint de bun-simţ purtarea, de curăţare corespunzătoare şi stocarea acestuia într-un loc adecvat.

Comments are closed.