December 22nd, 2009

Perle au fost printre pietre din lume cele mai frumoase de secole. Totuşi, această bijuterie ocean care face bijuterii frumoase, cum ar perla trebuie să fie special îngrijite în cazul în care este de a aduce bucurie de a proprietarului ei pe parcursul unei vieţi.

Spre deosebire de un diamant – o piatră preţioasă cu perle, care sunt adesea asociat – o perla nu durează pentru totdeauna. Perle sărată dura aproximativ 150 de ani, în timp ce perle de apă dulce ultimii aproximativ 70 de ani. Din moment ce bijuterii perla se face cu pietre organice, acesta trebuie să fie tratate cu multă atenţie.

De exemplu, perle nu vor putea să sufere nici un mediu acid. Perle, de asemenea, poate fi uşor zgâriat sau rupte, deoarece acestea sunt realizate din interiorul un shell mollusk cunoscut sub numele de sidef, care este relativ moale. În plus, secreţiile organismului si cosmetice, cum ar fi parfum sau make-up, poate plicticos suprafata lucios de bijuterii Pearl.

Prin urmare cea mai bună îngrijire vă pot da de bijuterii dvs. Pearl este de a trata-l uşor. Dacă purtaţi parfum, lasati sa se usuce pe piele înainte de îmbrăcare perle dumneavoastră. Pune pe toate make-up înainte de a pune pe cerceii dumneavoastră perla şi / sau colier. În cazul în care se întoarcă acasă, scoase de bijuterii dvs. perla în primul rând, şi ştergeţi-l uşor cu o ţesuturi moi să-l curăţaţi de praf, transpiratie si cosmetice. Apoi, magazin de bijuterii dvs. Pearl, de preferinţă, înfăşurat într-o cutie separată departe de bijuterii de pe celelalte.

După ce într-un timp, se spală bijuterii dvs. de perla în apă caldă cu săpun delicat. Se usucă le folosind doar un ţesut foarte moale, pentru a evita zgârierea suprafeţei.

O altă modalitate de îngrijire pentru bijuterii dvs. Pearl este de a avea thread îşi înlocuieşte anual de către un bijutier. Cereţi bijutier pentru a lega fiecare perla separat; acest lucru va ajuta la menţinerea perle dvs. de la care intră pe podea şi de rupere în cazul în care ar trebui să colier de pauza (şi o fac!).

Păstraţi bijuterii dumneavoastră perla din lumina soarelui şi departe de căldură. Expunerea la lumina solară directă sau un orificiu de încălzire, initiala se va usca perla, cauzand pentru a schimba culoarea sau pierde strălucire sale. La fiecare doi sau trei ani, poloneză perle cu o picătură de ulei de măsline şi un ţesuturilor moi.

Pe de altă parte, nu purtati bijuterii dvs. perla atunci când într-un bazin de înot sau la ocean. Acest lucru poate părea ciudat sfaturi, de vreme ce perlele sunt născut în mare, dar bazine conţin clor, care vor deteriora perla, şi în aceste zile, atât de apă sărată şi organismele de apă dulce poate fi poluate. Şi dacă ei ‘ca fiind poluate, de ce eşti tu de înot în ele?

În cele din urmă, uita imaginea unui gospodina 1950 aspirare covor în rochia ei şi bijuterii Pearl. Produse chimice de curăţare poate fi la fel de dăunătoare pentru perle tău ca pe orice alt poluant. În plus, cine vrea sa poarte bijuterii perla ei atunci când faci gospodărie?

O perlă este un cadou frumos de la mama natura şi ar trebui să fie îngrijiţi cu cel mai mare respect şi adoraţie. Perle face bijuterii de asomare organice şi de a oferi un aspect mai natural şi modest. Cu toate acestea unii designeri au creat extrem de elaborate, bijuterii la modă perla, care va fi interesant să poarte la un eveniment mai formal.