December 16th, 2009

Aproape fiecare femeie are o colectie de bijuterii costum. Cele mai multe dintre piesele sale sunt destinate a fi purtat de zi cu zi, iar astăzi bijuterii Costumul este atât de bine a făcut-o rivalii omologii săi autentice.

Este, de asemenea, mult mai puţin costisitoare pentru a construi o colecţie de frumos costum de bijuterii. Unii oameni colecta bijuterii costum ca un hobby, în timp ce alţii caută-l doar pentru distracţie de a purta ceva cu vin şi glitz.

În primul rând, uita-te pentru bijuterii de epocă, la costum de vânzări imobiliare, vanzari de curte, de vânzări scotocire, transport sau magazine de revânzare şi o mai bună calitate magazine cumpătare. Bijuterii de epocă Costumul este mai probabil să aibă pietre imitaţii de o calitate nu mai găsit. Brand-bijuterii nou Costumul poate fi achiziţionate în magazine, buticuri, magazine de discount, partide acasă, sau de pe Internet.

Aflaţi cum să faţa locului comorile real, în Pre-Owned bijuterii costum, prin convertirea sa familiarizat cu piese bune. Un antic locale sau magazin de bijuterii specializata in costum de bijuterii de calitate este un loc bun pentru a face unele de cercetare. Spune-le tu ce faci, şi ei pot cumpăra unele dintre dumneavoastră “găseşte” în viitor.

Atunci când se analizează o bucată de bijuterii costum, de încercare stabilitatea şi puterea prongs în stabilirea piatra. Judecător cât de bine pietre scânteie. Verificaţi pentru o suprapunere buna de aur sau argint pe partea de sus a unui metal de bază mai puţin costisitoare. Heft bijuterii costum în mână. Piese mai grele sunt de obicei de o calitate mai bună şi va dura mai mult.

În cazul în care cumpără bijuterii costum pentru altcineva, luaţi în considerare stilul său personal. Are ea cum ar fi etnice sau Boemia de bijuterii costum? Are ea preferă să poarte broşe cu o mulţime de pietre? Cum despre cercei: Pierce sau un clip-on? Ce dimensiuni de bijuterii costum va arata cel mai bine în mod proporţional pe înălţime ei (sau scurt, subţire sau plină de viaţă)?

Bijuterii Costumul este confectionat din aproape orice material, în fiecare culoare de conceput, astfel încât este de uşor pentru a se potrivi orice nuanta sau la umbră în dulapul dumneavoastră. Dacă sunteţi de colectare bijuterii costum, ajunge să cunoască stiluri diferite sau epoci. De exemplu, prima formă de material plastic numit Bachelita a fost un element foarte popular de bijuterii, în costum de sfârşitul anilor 1940 şi 1950. Aţi putea să faţa locului real, Bachelita dacă aţi dat peste el? Ce zici de o broşă frumoasă de la Art deco era 1920, prin anii 1940, cunoscut pentru formele sale puternice geometrice făcut în toate culorile curcubeului.

Există diferite tipuri de bijuterii, care vor compliment orice tinuta sau uite. De exemplu, pentru un aspect gratuit spirit de tip, încercaţi să brăţări din piele sau placate cu bijuterii realizate manual. Un bun în acelaşi timp, uita-te pe plaja este de a purta bijuterii coajă. Dacă sunteţi pe oraş, singurul lucru pentru a merge pentru a se Diamante şi pentru un dram de clasă şi sophisication încercaţi perle. Alternativ, puteţi alege dintr-bijuterii care se potriveşte cu o culoare in tinuta ta. De exemplu, o rochie albastră, cu o punga de culoare albă şi pantofi arata grozav cu compact cercei de culoare albă. Sau alegeţi o culoare diferită, care va Tinuta compliment, cum ar fi un sacou verde pal, cu un colier culoare verde închis.

Tresărire de a găsi o bucată de calitate de bijuterii costum de colectare sau de purtarea este în valoare de punerea în timp de studiu pentru a afla cum să selecteze şi să grijă de ea.

Comments are closed.